Mengenai syarikat

S & O LTD telah direka berdasarkan keinginan syarikat untuk menumpukan perhatian terutamanya dalam semua keperluan fleksibel untuk pengangkutan kargo - pengangkutan kontena dan kemungkinan untuk mendapatkan produk-produk pertanian yang berkualiti tinggi di pusingan dunia pasaran.

Dengan tujuan ini, pada tahun 2013 kami telah menggabungkan usaha pakar dalam pengangkutan perdagangan dan bekas antarabangsa. Hanya dalam tempoh tiga tahun dan kini S & O LTD merupakan syarikat yang membangun pesat di Malaysia, dengan peningkatkan pertanian.

Misi syarikat

Misi syarikat kami adalah untuk menjadi panduan kepada para pelanggan kami mengenai kompleks pengangkutan barang moden dan perniagaan perdagangan. Kami adalah sentiasa yang terdahulu untuk datang dan menjadi penyelesaian logistik moden terkini. Kami adalah yang pertama untuk memeriksa pembekal dan produk untuk memberikan keyakinan dalam keputusan kepada pelanggan-pelanggan kami apabila bekerjsama dengan kami.

Dagangan

S & O LTD menawarkan pengalaman yang kaya dalam perdagangan pelbagai produk pertanian. Ibu pejabat syarikat ini terletak di Malaysia, tetapi kami sentiasa memantau keadaan di pasaran yang berkaitan dengan bijirin di seluruh dunia, oleh yang demikian, kami sentiasa dapat mencari produk untuk pelangan kami dengan harga yang lebih rendah pada masa kini.

Pekerja Syarikat adalah berhati-hati dan bertanggungjawab memahami semua standard kebangsaan untuk anda menerima barangan tepat daripada kualiti yang anda kehendaki.

Dengan pengetahuan yang menyeluruh mengenai komponen pengangkutan yang membolehkan S & O LTD untuk merangka harga akhir optimum pada produk yang anda berminat atau kehendaki.

Logistics

Apabila menghubungi S & O LTD, anda akan diberikan dengan perkhidmatan pengangkutan sebagai sebahagian daripada urus niaga komersial atau faedah daripada pengalaman pakar-pakar kami untuk pengangkutan barang-barang anda. Dalam kedua-dua kes ini keutamaan kami akan menjadi pematuhan yang tepat dari segi penghantaran dan syarat-syarat bagi barang-barang anda.

Kami beroperasi hanya dengan bekas kontena untuk mengendalikan dengan cepat dan tepat bagi apa sahaja jumlah kuantiti barangan ke semua destinasi.

Kelebihan pengangkutan kontena adalah sangat penting dalam pengangkutan produk pertanian. Anda boleh mendapatkan kos yang terbaik untuk pengangkutan dengan kami, kerana kami telah bekerjasama dengan syarikat perkapalan kontena yang utama di dunia dan merancang laluan laut dengan bilangan pelabuhan yang minimum.

HUBUNGAN

S&O LTD, Company No: LL10529
Lot No. 20, Level 1, Lazenda Commercial Centre Phase 3, Jalan OKK
Abdullah, 87000 Malaysia.

+60 87-581 022 Hantar surat