MENGENAI SYARIKAT

S&O LTD telah direka bentuk berdasarkan keinginan kami untuk menumpukan semua keperluan perdagangan moden di satu tempat: cara paling mudah alih, selamat dan fleksibel untuk pengangkutan kargo - pengangkutan kontena dan kemungkinan untuk mendapatkan produk berkualiti tinggi di pasaran seluruh dunia.

Dengan tujuan ini, pada tahun 2013 kami telah menggabungkan usaha pakar dalam perdagangan antarabangsa dan pengangkutan kontena. Hari ini S&O LTD sedang pesat membangun syarikat Malaysia, yang meningkatkan kehadirannya dalam pasaran pengangkutan kontena dan dalam perdagangan antarabangsa. Pengkhususan utama syarikat adalah perdagangan dan pengangkutan barangan pertanian dan produk terbitan dalam bekas marin. Sejak 2018 S&O LTD telah menyediakan perkhidmatan logistik untuk menghantar kenderaan dan peralatan ke dalam bekas.

MISI SYARIKAT

Misi syarikat kami adalah untuk menjadi panduan kepada para pelanggan kami mengenai kompleks pengangkutan barang moden dan perniagaan perdagangan. Kami adalah sentiasa yang terdahulu untuk datang dan menjadi penyelesaian logistik moden terkini. Kami adalah yang pertama untuk memeriksa pembekal dan produk untuk memberikan keyakinan dalam keputusan kepada pelanggan-pelanggan kami apabila bekerjsama dengan kami.

AKTIVITI PERDAGANGAN

BARANGAN PERTANIAN

S&O LTD menawarkan pengalamannya yang kaya dalam perdagangan pelbagai jenis barangan pertanian dan produk terbitan. Ibu pejabat syarikat terletak di Malaysia, tetapi kami sentiasa memantau keadaan di pasaran bijirin yang berkaitan di seluruh dunia, jadi kami sentiasa dapat mencari barangan untuk anda dengan harga yang lebih murah pada masa ini.

PERALATAN AKHBAR

Syarikat kami membekalkan peralatan akhbar baharu dan terpakai untuk pemprosesan logam. S&O LTD juga menyediakan perkhidmatan kejuruteraan dan penyelenggaraan untuk peralatan akhbar. Pengetahuan yang menyeluruh tentang proses pengangkutan membolehkan kami merangka harga akhir yang optimum untuk produk yang anda minati.

PERDAGANGAN KENDERAAN

S&O LTD mempunyai rangkaian luas pengedar kereta di AS, UAE dan China. Syarikat itu menyediakan perkhidmatan penuh perdagangan kereta seperti pemilihan dan tinjauan kenderaan, membeli kereta di lelongan dan pasaran tempatan, menghantar kereta ke dalam kontena ke pelabuhan destinasi.

PERKHIDMATAN LOGISTIK

PENGANGKUTAN KONTENA

Kelebihan pengangkutan kontena amat penting dalam pengangkutan hasil pertanian. Anda boleh mendapatkan kos pengangkutan terbaik dengan kami, kerana kami telah bekerjasama dengan sebahagian besar syarikat perkapalan kontena dunia dan merancang laluan laut dengan bilangan pelabuhan transit yang minimum.

PENGANGKUTAN KARGO TERLALU BERSAIZ

Pengalaman yang kaya dalam pengendalian dan pengangkutan kargo bersaiz besar membolehkan kami menyediakan pelanggan kami penyelesaian yang fleksibel dengan harga yang optimum. Secara umumnya kami menganjurkan penghantaran mesin akhbar dan bahagian-bahagiannya dari Eropah ke India dan Timur Jauh menggunakan pengangkutan pelbagai mod.

PENGANGKUTAN KARGO PUKAL CECAIR DALAM FLEXITANKS

Penggunaan flexitanks dalam logistik adalah trend semasa dalam pengangkutan kargo pukal cecair. S&O LTD hanya menggunakan flexitank berkualiti tinggi yang terbukti selama ini untuk menghantar cecair makanan dan bahan kimia industri. Minyak bunga matahari, wain, asid lemak dan kargo cecair lain berjaya dihantar oleh flexitanks dengan S&O LTD.

HUBUNGAN

S&O LTD, Company No: LL10529
Lot No. 20, Level 1, Lazenda Commercial Centre Phase 3, Jalan OKK
Abdullah, 87000 Malaysia.

+60 87-581 022 Hantar surat